avant premiere

Πρόσκληση στην avant premiere του φιλμ

 την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007, ώρα 20.00

στα Village Cinemas στο Φάληρο, Αίθουσα 1 (Παλαιά Λεωφόρος Ποσειδώνος 1 & Μωραϊτίνη 3, Δέλτα Π. Φαλήρου)

Τιμή εισιτηρίου €6.

  H περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς και η Village Films σας προσκαλούν στην πρώτη επίσημη προβολή του ντοκιμαντέρ THE 11th HOUR αφήγησης και παραγωγής Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

  Το THE 11th HOUR περιγράφει την έσχατη στιγμή όπου ο νίκη στον αγώνα ενάντια στην αλλαγή του κλίματος είναι ακόμη εφικτή. Η ταινία εξερευνά το πώς η ανθρωπότητα έφτασε σε αυτή τη

στιγμή/τελεσίγραφο –το πώς ζούμε, το πώς επιδρούμε στα οικοσυστήματα της Γης, και τι μπορούμε να κάνουμε για να αλλά­ξουμε την πορεία μας αυτή. Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει διαλόγους με ειδήμονες από όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους τον πρώην ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, το διάσημο επιστήμονα Στίβεν Χόκινγκ, τον πρώην επικεφαλής της CIA Ρ. Τζέιμς Γούλσεϊ και τους ειδικούς σταθερών κατασκευών Γουίλιαμ ΜακΝτόναγκ και Μπρους Μάου. Πάνω από 50 επιστήμονες, στοχα­στές και ηγέτες εκθέτουν τα δεδομένα και συζητούν πάνω στα πιο φλέγοντα περιβαλλοντικά θέματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας.

  «Εμείς, ως πολίτες, ηγέτες, καταναλωτές και ψηφοφόροι, έχουμε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε να συμπεριληφθεί η οικολογία στις κυβερνητικές πολιτικές και στην καθημερινότητά μας», τονίζει ο Λεονάρντο ντι Κάπριο. «Στη διάρκεια αυτής της κρίσιμης περιόδου της ανθρώπινης ιστορίας, η εξάλειψη των καταστροφών που προκάλεσε ο βιομηχανικός πολιτισμός μας είναι το καθήκον της δικής μας γενιάς. Η ανταπόκρισή μας εξαρτάται από την ευαισθησία της συνείδησης των εκπροσώπων του είδους μας, κι αυτή η ανταπόκριση θα μπορούσε να σώσει αυτό το μοναδικό Μπλε Πλανήτη ώστε να συνεχίσει να υπάρχει για τις μελλοντικές γενιές», καταλήγει ο ηθοποιός.

  Όλα τα έσοδα από τις εισπράξεις των εισιτηρίων θα διατεθούν από τη Village Films στο WWF Ελλάς για τους σκοπούς της εκστρατείας «το κλίμα είναι στο χέρι σου».

  Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων:
Ιωάννα Στράτου, WWF Ελλάς,               210-3314893       ,
i.stratou@wwf.gr  

Σχολιάστε